GMU Online, de Google Adwords specialist

nov 22

De Google Adwords specialist GMU Online gebruikt Big data gedreven marketing met eigen software om de advertenties voor jouw bedrijf of onderneming zo efficiënt mogelijk op te stellen en in te zetten. Biljoenen mensen gebruiken dagelijks zoekopdrachten in Google om te vinden wat ze nodig hebben. Wil jij met jouw bedrijf of onderneming meeliften in het gigantische succes van de zoekmachine van Google? Start dan vandaag nog met het adverteren in Google Adwords.

Google Adwords kosten

Bij Google Adwords betaal je geen abonnementskosten, je betaalt per click. Google Adwords werkt als het ware hetzelfde als een veilingsite. Er worden zoekwoorden geveild. Degene die onder andere de hoogste bieding uitbrengt op dat ene zoekwoord, kom met de advertentie bovenaan te staan. De advertenties van Google Adwords worden namelijk boven de organische zoekopdrachten in de zoekmachine van Google geplaatst. Daar vallen de advertenties het meest op. Je hebt dus ook de meeste kans dat potentiële nieuwe klanten je website tegen komen. Pas als een zoeker in de zoekmachine van Google ook daadwerkelijk klikt op de advertentie de jij laat zien, betaal je het bedrag van je bieding. Een click kan uiteen lopen van enkele centen tot een aantal euro’s.

GMU online gebruikt meer dan de Google Adwords zoekwoordplanner

Om een goede keus te maken uit de voor de hand liggende zoekwoorden kun je de Google Adwords zoekwoordplanner gebruiken. Echter blijft het vinden van de juiste zoekwoorden voor jouw diensten en producten een specialistisch klusje. Besteed dit uit aan GMU online. Onze Google Adwords Specialisten gebruiken naast de Google Adwords zoekwoordplanner nog vele andere handige tools. Hiermee bepalen ze de juiste zoekwoorden waarmee jouw bedrijf het beste rendement kan behalen tegen de laagste prijs per click.

Wat is GMU online?

GMU online is een gecertificeerd Google Partner die onder andere gespecialiseerd is in het beheren van Google Adwords. Ondanks we inmiddels met ruim 15 professionals met veel plezier en passie ons werk doen, blijft persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel staan. Daarom nemen wij iedere twee weken telefonisch contact met je op en geven we een update over de lopende campagnes, zodat jij precies op de hoogte bent wat er zich afspeelt. Ook plannen we maandelijks een video call in voor een strategie sessie. GMU online is anders dan andere Adwords-bureau’s omdat wij gebruik maken van onze eigen Big Data software waarmee we jou uitstekend van dienst kunnen zijn. Dit is niet afhankelijk van hoe groot of klein je bedrijf is en ook niet afhankelijk van de tak of het soort dienstverlening of product dat je verkoopt.

Van Google AdWords naar Google Ads

In het jaar 2000 is Google begonnen met Google Adwords advertenties. Al snel werd dit één van de meest mooie producten van Google. In 2018 was het tijd voor een naamsverandering. Google AdWords veranderde in Google Ads. Het nieuwe merk vertegenwoordigd voortaan alle advertentiecampagnetypen die beschikbaar zijn binnen Google. Denk hierbij aan Google Search, Google Display Netwerken en Google Video. GMU online kan je niet alleen helpen met het plaatsen en onderhouden van de Google Adwords advertenties maar helpt ook met het instellen van alle andere advertentiecampagnetypen als je dat wenst.

Wil jij het maken, plaatsen en optimaliseren van Google Adwords advertenties uitbesteden? Neem dan contact op met www.gmu.online.

Laat een reactie achter